Το διαμέρισμα της Σιγκαπούρης είναι μαύρο και μπλε και έντονο

Το Studio Wills + Architects αποδεικνύει ότι το έντονο με το χρώμα αποδίδει. Το Untitled # 7 είναι μια διώροφη ανακαίνιση διαμερισμάτων στη Σιγκαπούρη που δεν αποφεύγει τις αποχρώσεις της δήλωσης.

Το αυθεντικό εσωτερικό με βαρύτητα ήταν σε αντίθεση με τη γειτονιά του - έναν εκλεκτικό συνδυασμό πολυκατοικιών με πολλά χρώματα, υλικά, υφές και στολίδια. Το Studio Wills + Architects πήρε αυτό το περιβάλλον και το έφερε στο εσωτερικό με μια μοναδική στρατηγική. Το σχέδιο σχεδίασης χωρίστηκε σε δύο «κουτιά», το ένα μπλε και το άλλο μαύρο, τα οποία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν στρατηγικά στο αρχικό εσωτερικό.



Το αποτέλεσμα είναι ένας χώρος που συνδυάζει το «πριν» με το «μετά». Κατά κάποιο τρόπο, διατηρεί την απλότητα του αρχικού εσωτερικού. Οι καθαρές γραμμές, οι ορθές γωνίες, τα μινιμαλιστικά έπιπλα και τα πολλά ευάερα λευκά δημιουργούν μια αίσθηση νεωτερικότητας και την ψευδαίσθηση του χώρου. Από την άλλη πλευρά, ο ατρόμητος χρωματικός ουρανίσκος των μπλε και των μαύρων συνδυάζεται πολύ καλύτερα με τον πολύχρωμο, διαφορετικό κόσμο έξω από την μπροστινή πόρτα.



Το μπλε κουτί; Αυτή είναι η κουζίνα, με ντουλάπια βαμμένα για να συνδυάζονται απρόσκοπτα με τους τοίχους και έναν κρυφό χώρο μελέτης. Το μαύρο κουτί βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα, που χρησιμεύει τόσο ως κεφαλάρι όσο και ως αποθηκευτικός χώρος. Το πολυλειτουργικό κομμάτι κρύβει δωμάτιο-ντουλάπα και ματαιοδοξία.

1 από 15 2 από 15 3 από 15 4 από 15 5 από 15 6 από 15 7 από 15 8 από 15 9 από 15 10 από 15 11 από 15 12 από 15 13 από 15 14 από 15 15 από 15