Ανδρική μετατροπή αποθήκης στο ανατολικό Λονδίνο

Οι μετατροπές αποθήκης είναι μια δημοφιλής λύση για χώρους εργασίας. Σε μια παλιά ζωή, αυτό το μαξιλάρι του φωτογράφου του Ανατολικού Λονδίνου χωρίστηκε σε μικρά δωμάτια με λίγο φυσικό φως. Σήμερα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μινιμαλιστικού, αρσενικού σχεδιασμού.

Οι αρχιτέκτονες Sadie Snelson μεταμόρφωσαν τον χώρο αφαιρώντας όλους τους τοίχους για να δημιουργήσουν ένα σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης. Τμήματα του δαπέδου αφαιρέθηκαν για τη δημιουργία περιοχών διπλού ύψους που μεγιστοποιούν το φως. Προστέθηκε ημιώροφος, διπλωμένη ατσάλινη σκάλα και επιτοίχιος χώρος αποθήκευσης ποδηλάτων για ενίσχυση του στυλ και της λειτουργικότητας.



Τα υλικά που χρησιμοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια αντικατοπτρίζουν τη βιομηχανική φύση του κτηρίου. Οι τοίχοι αφήνονται άβαφοι για να εκθέσουν το γύψο. Οι δομικές ακτίνες Ι αφήνονται εκτεθειμένες. Η σκάλα είναι κατασκευασμένη από φύλλα συγκολλημένου χάλυβα. Η κουζίνα διαθέτει επιφάνειες από μπετόν.



Τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος είναι η ξύλινη βεράντα του, η σπανιότητα στη γειτονιά και το ντους σαν σπηλιά από tadelakt, ένα ειδικό αδιάβροχο ασβεστοκονίαμα που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να καλύψει παλάτια, χαμάμ και μπάνια στο Μαρόκο.

1 από 7 2 από 7 3 από 7 4 από 7 5 από 7 6 από 7 7 από 7